Recreatie

Lekker ontspannen tv kijken tijdens de vakantie !!

Op vakantie beleef je alles intenser. Het gevoel van bedauwd gras onder je voeten? De smaak van een goed glas wijn met ‘verse vakantievrienden? Het geluid van lachende kinderen? Alles wat je ziet, proeft, ruikt en doet, maakt net wat meer indruk dan thuis. Toch zijn er misschien ook dingen die je mist, zoals je favoriete TV-programma’s. Met het CanalDigitaal Recreatiepakket voorkom je die TV-heimwee. Waar? In bijna heel Europa, dus ideaal voor bijvoorbeeld boot, camper, caravan of vakantiehuisje. Zo gaan er tijdens de vakantie hele TV-werelden voor je open. Werelden die je thuis misschien nooit had ontdekt.

Installatiehulp Emmen kan u helpen bij:

  • Goed en vakkundig advies voor uw situatie
  • Het afsluiten van een Recreatie abonnement
  • Aanschaf van alle hardware
  • Installeren van een zelf zoekende schotel op uw Camper of Caravan

Snipe 2 automatische schotelantenne

Xsarius brengt met de innovatieve Xsarius Snipe 2, ’s wereld beste en meest compacte vol automatische vlakantenne op de markt. De Xsarius Snipe 2 heeft een zeer krachtige en stille motor, een innovatieve antenne vergrendelings- en positioneringssysteem, een doordacht ontwikkelde mechanic voor een lange levensduur. Hiernaast wordt de Xsarius Snipe 2 geleverd met een uiterst geavanceerde Controller waarmee met 1 druk op de knop de gewenste satelliet gevonden wordt. De Controller is innovatief ontwikkeld met LCD scherm en usb poort.

De Xsarius Snipe 2 is voorzien van de nieuwste HD zoektechniek. Hiermee bent u gegarandeerd om in de toekomst de satelliet te kunnen locken. De Xsarius Snipe 2 maakt gebruik van 3 voorgeprogrammeerde HD zoekfrequenties per satelliet. Deze zijn, indien nodig, door een update via USB op de controller aan te passen. Door het compacte formaat is de Xsarius Snipe 2 gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten.

Zeer krachtige & stille motor
De Xsarius Snipe 2 beschikt over een zeer krachtige en stille motor. Door zijn 18:1 gear ratio biedt de Snipe 2 een zeer hoog vermogen. 


Antenne vergrendelings- en positioneringssysteem
Het basis vergrendelings- en positioneringssyteem houdt de antenne stevig op zijn plek wanneer bijvoorbeeld een camper of caravan zich voortbeweegt. De Xsarius Snipe 2 heeft een platte ondergrond en wordt tevens geleverd met aluminium bevestigingsplaat. Dit maakt de Xsarius Snipe 2 de ideale antenne om vast te monteren op uw camper of caravan.


Doordacht ontwikkelde mechanisme
Het tandwielhuis van aluminium persgietwerk ondersteunt de drijfassen van Xsarius Snipe 2, voor een duurzame en lange levensduur.

Innovatieve controller
De Xsarius Snipe 2 wordt geleverd met een innovatieve controller met LCD scherm en usb poort. Met 1 druk op de knop wordt de gewenste satelliet gevonden. De Controller kan in de camper of caravan gemonteerd worden of los worden gebruikt. De USB aansluiting op de controller maakt het mogelijk bij wijzigingen via usb-stick binnen enkele seconden te upgraden. Hierdoor hoeft de antenne niet gedemonteerd te worden. Daarnaast toont de controller verschillende antenne positie details voor optimaal gebruik.


Auto Skew
Dankzij de Auto Skew functie zal de Xsarius Snipe 2 automatisch de Skew instellingen optimaliseren en bepalen. Deze skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde. 


Portable & monteerbaar
Door het compacte formaat is de Xsarius Snipe 2 gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten. Daarnaast wordt de Snipe 2 geleverd met een montageset (bestaande uit: montageplaat, kabel, waterdichte kabeldoorvoer en schroeven) waarmee de antenne kan worden gemonteerd op een camper of caravan.

Satellieten installeren
De Xsarius Snipe 2 beschikt over 9 voorgeprogrammeerde satellieten. Dit zijn o.a. de Astra 1 ( 19.2), Astra 3 (23.5), Astra 2 (28.5) en Hotbird (13.0) Daarnaast kunnen er nog 2 satellieten worden geïnstalleerd met de vernieuwde controller.


GPS ondersteuning
Door de ingebouwde GPS functie worden GPS coordinaten automatisch doorgegeven en wordt de elevatiehoek sneller bepaald. Zo vindt de Xsarius Snipe 2 zeer snel zijn juiste positie.


Kwaliteit & service
Xsarius ontwikkeld innovatieve techniek in combinatie met een strak design en top kwaliteit. Tv ontvangst tijdens uw reis of verblijf in de camper, caravan of boot wordt hiermee gegarandeerd. De Xsarius Snipe 2 wordt dan ook standaard geleverd met 3 jaar garantie.

Alfa Network CampPro

De Alfa Network CampPro Wifi set is een complete Wi-Fi oplossing voor campers, caravans en op de boot.Wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent en het aangeboden Wifi signaal niet toereikend is, maakt de Alfa Network CampPro Wifi set het mogelijk toch signaal te ontvangen. Dit komt door de gevoelige antenne van 9dBi.Door de antenne te koppelen aan de meegeleverde router, kunt meerdere apparaten gelijkertijd draadloos voorzien van internet.

Belangrijkste kenmerken:
– Compatible met USB 1.0, 1.1 en 2.0
– Kan overweg met datasnelheden tot 150 Mbps
– Ondersteund WPS
– Compatible met de 2,4 GHz frequentieband, MIMO (Multiple Input Multiple Output)
– Ondersteund de volgende encrypties, 64/128-bit WEP, WPA (TKIP met IEEE 802.1x) en AES.
– Ondersteuning voor Windows 98SE, ME, 2000, XP, Vista, Windows 7, Windows 10, Apple Mac en Linux.
– Ondersteund 802.11b / g / n.

Inhoud van de verpakking:
– Alfa Tube-U (N)
– 9dBi Omni-Directional Outdoor Antenna
– 5M USB-kabel voor Tube-U (N)
– R36 Router
– 5 dBi antenne voor op de router
– Voeding voor R36 Router
– Ethernet kabel
– Tie-wraps (2x)
– Waterdichte Tape